Wednesday, August 10, 2016

Drugi provereni sitem Digitalni Novac (Bitcoin)

Bitcoin je nešto što je danas maltene u svakom razgovoru ili sam ja u takvom krugu ljudi.
Nažalost je takvo vreme doslo ja iskreno najviše koristim bitcoin jer ga mnogo lakše skupim nego ankete (sad mi je tako pre sam se poprilično mučio).

Da ne davim da tim kako da ga zaradite, ima dosta načina ali ću vam navesti samo onaj od koga možete bez ulaganja da izvlačite od 30 - 200$ bez nekog velikog truda osim po pola sata dnevno.

Prvo da krenemo od berzi ili menačnica za bitcoin i bilo koji drugi coin što postoji, ima stvarno puno ali ću vam navesti samo neke:


Eve su proverene i dosta dobre regustrujete se i napraviti adresu gde će da Vam stižu coini.

 Sad onaj teži deo postoje forumi (diskusije) na kojima možete stvarno da zaradite ali ima jedna caka, na našu žalost je sledeća morate biti određeni rank (u slučaju mog opisa Vam treba Full Member)

Dakle, sajt je BITCOINTALK.ORG i naravno odatle se kreće. Registracija na Forumu je lako i bez nekih smicalica i zezalica osim ako baš to ime nije zauzeto (meni se to desilo), ali da ne davim, sajt je baziran na RANKOVIMA od brand new do legendary , logično što veći rank to više love. U početku vam treba da ste aktivni prvo nekih 4-5 sati da bi mogli da pišete i odgovate na forumu. Zatim napredujte do bar membera (morate da budete aktivni bar 2 i po meseca), sad kreće pravo, inace vam treba oko 8 meseci da budete sr.member što je već uz malo viđe truda pristojno.

Posto je ovo nesto osnovno što Vam treba moje je da Vam jos sutra postavim par korisnih informacija za ovaj forum pošto stvarno ih ima i naravno kako možete unovčiti bitcoin.





1 comment:

  1. Noted but not very good for our country most users are on the exchanges on the list we have issues with this one money transfers was 2 weeks

    ReplyDelete